NobleWars

Sletning af konto

Senest opdateret: 2026-10-21

Dette er en oversættelse. Hvis den afviger fra den engelske tekst, gælder den engelske tekst: English

Du kan til enhver tid slette din NobleWars-konto.

I appen

  1. Åbn NobleWars og log ind.
  2. Tryk på din Profil på kortet.
  3. Tryk på Slet konto og bekræft med din adgangskode (eller bare bekræft, hvis du logger ind med Google eller Apple).

Uden appen

Skriv til andreitataru.app.dev@gmail.com fra din kontos e-mailadresse med dit spillernavn. Vi sletter kontoen inden for 30 dage og bekræfter det på e-mail.

Hvad der slettes

Din e-mail, adgangskode, login via Google eller Apple, placering, pushtoken, sessioner, de beskeder, du har sendt, og dine blokeringer slettes, og dit spillernavn erstattes af et anonymt navn. Dine len bliver stående på kortet som ruiner uden dit navn, fordi de er en del af andre spilleres spil; alle kan erobre dem. Kamprapporter beholder det anonyme navn.