Brisanje naloga
Ažurirano: 2026-10-21
Ovo je prevod. Ako se razlikuje od engleskog teksta, važi engleski tekst: English
Svoj NobleWars nalog možeš da obrišeš bilo kada.
U aplikaciji
- Otvori NobleWars i prijavi se.
- Na mapi dodirni svoj Profil.
- Dodirni Obriši nalog i potvrdi lozinkom (ili samo potvrdi, ako se prijavljuješ preko Google-a ili Apple-a).
Bez aplikacije
Piši na andreitataru.app.dev@gmail.com sa imejl adrese svog naloga i navedi svoje ime igrača. Obrisaćemo nalog u roku od 30 dana i potvrditi to imejlom.
Šta se briše
Tvoj imejl, lozinka, veze za prijavu preko Google-a ili Apple-a, lokacija, token za obaveštenja, sesije, poruke koje si poslao i tvoja blokiranja se brišu, a tvoje ime igrača menja se anonimnim. Tvoji posedi ostaju na mapi kao ruševine bez tvog imena, jer su deo igre drugih igrača; svako može da ih osvoji. Izveštaji o bitkama zadržavaju anonimno ime.