Бришење на профилот
Ажурирано: 2026-10-21
Ова е превод. Ако се разликува од англискиот текст, важи англискиот текст: English
Својот профил во NobleWars можеш да го избришеш во секое време.
Во апликацијата
- Отвори го NobleWars и најави се.
- На мапата допри го својот Профил.
- Допри Избриши профил и потврди со лозинката (или само потврди, ако се најавуваш со Google или Apple).
Без апликацијата
Пиши на andreitataru.app.dev@gmail.com од адресата на е-пошта на профилот и наведи го своето име на играч. Ќе го избришеме профилот во рок од 30 дена и ќе го потврдиме тоа по е-пошта.
Што се брише
Е-поштата, лозинката, врските за најава со Google или Apple, локацијата, токенот за известувања, сесиите, пораките што си ги испратил и блокирањата се бришат, а твоето име на играч се заменува со анонимно. Твоите имоти остануваат на мапата како урнатини без твоето име, бидејќи се дел од играта на другите играчи; секој може да ги освои. Извештаите од битките го задржуваат анонимното име.